Bilgaard Byg ApS • Æbleskivegyden 27 • DK-5270 Odense​ • CVR: 32770711 • E-mail: info@bilgaardbyg.dk

Totalentreprise

Vores arbejdsområder er, som du kan læse under ”Vi tilbyder”, mange, og vi udfører alt fra små reparationer til større halbyggerier.

Og netop på de større byggeprojekter og renoveringer har vi mulighed for at udnytte vores erfaring og viden inden for totalentreprise heriblandt projektering, planlægning og koordinering.

Totalentreprise

Vi har kompetencerne og ressourcerne til at være med helt fra idéfasen, over projektering og myndighedstegning til selve opførelsen, og derfor er vi et oplagt valg til at stå for totalentreprise eller hovedentreprisen i København, på en tilbygning, et halbyggeri eller et hus.

Udover totalentreprise udfører vi også mange opgaver som underentreprenør eller i fagentreprise. Vores mange års erfaring samt kunnen gør at vores faglige egenskaber på store projekter inden for totalentreprise, resulterer i tilbagevendende kunder.

Ønsker du at vide mere om totalentreprise, fagentreprise eller hovedentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os.

Når tømrerarbejdet er færdiggjort til punkt og prikke i topkvalitet, tilbyder vi proffesionel totalentreprise ved anlæg og byggeri.

I slipper for bekymringer om kontakt, til de mange forskellige håndværkere og faggrupper. Ved totalentreprise sørger vi for at, I får en totalløsning og grundig rådgivning hele vejen.

KONTAKT

​​Lars Bilgaard:20 11 06 36

Mail: ​info@bilgaardbyg.dk

Find os på Facebook

facebook