Bilgaard Byg ApS • Æbleskivegyden 27 • DK-5270 Odense​ • CVR: 32770711 • E-mail: info@bilgaardbyg.dk

Halbyggeri i København og på Fyn

Har din virksomhed brug for en hal til eksempelvis lager eller anden opbevaring, så kontakt Bilgaard Byg ApS, vi kan stå for dit næste halbyggeri.

Vi har gennem mange år opført og renoveret forskellige mindre og mellemstore erhvervsbygninger, hvor vi især har specialiseret os inden for halbyggerier.

Halbyggeri i totalentreprise

Det kræver erfaring og overblik at stå for et halbyggeri, og de kompetencer besidder vi, hvilket gør vi kan stå inde for totalentreprisen på et sådan projekt. Vi koordinerer de forskellige håndværkere og sikrer en glidende byggeproces samt et byggeri i høj kvalitet.

Vi har selv en række stabile og dygtige samarbejdspartnere, der står for samme faglige kvalitet som os selv, så du er garanteret en professionel løsning fra inderst til yderst.

Halbyggeri

Når virksomheder skal have bygget eller renoveret en hal, skyldes det, at de har brug for pladsen, hvorfor rettidig levering er afgørende. 

Med Bilgaard Byg ApS som total- eller hovedentreprenør på Fyn, er du sikker på, at jeres halbyggeri står færdigt til den aftalte tid og i aftalte kvalitet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Bilgaard Byg ApS laver halbyggeri i alle størrelser og materialer. Kontakt os inden byggeprojektet sættes i gang, og tag os med på råd for at opnå den bedste løsning.

Halbyggeri har mange kombinationsmuligheder. Mangler I inpiration til hvordan I kan forny den eksisterende hal, eller opføre en hel ny - kontakt os. Vi leverer det bedste resultat i høj kvalitet.

KONTAKT

​​Lars Bilgaard:20 11 06 36

Mail: ​info@bilgaardbyg.dk

Find os på Facebook

facebook