Bilgaard Byg ApS • Æbleskivegyden 27 • DK-5270 Odense​ • CVR: 32770711 • E-mail: info@bilgaardbyg.dk

Udskiftning af vinduer - lad professionelle klare det

Er dine vinduer trætte efter mange års slid fra vejr og vind? Hos Bilgaard Byg ApS kan du få en professionel, hjælpende hånd til udskiftning af vinduer, så dit hus får det udtryk og den kvalitet, det fortjener.

Vores firma holder til på Fyn, så bor du i Odense N eller heromkring, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Det er sin sag at montere nye vinduer og døre korrekt, så du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at lade andre klare det hårde arbejde.

Montering af vinduer - når håndværk og arkitektur går hånd i hånd

Noget af det første, vi foretager os, når en kunde hyrer os til en opgave, er at tage udgangspunkt i det pågældende projekt. Ud fra dét kan vi lægge en plan for det, der skal ske. Vi tilbyder:

  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Montering af vinduer og døre
  • ​Istandsættelse af eksisterende vinduer og døre

Din mening er vigtig for os, og derfor er dialogen med dig helt essentiel for vores arbejde, så stil og udformning stemmer overens med dine ønsker.

Vi laver også nye vinduer efter mål

Mange nybyggede huse tegnes ofte sådan, at der kan benyttes standardmål på vinduer og døre. Det er klart den billigste og nemmeste løsning, og det forstår vi godt. 

Vi udfører gerne vinduesmontering efter standardmål, men det modsatte gør sig også gældende.​

Er du så heldig at bo i et arkitekttegnet eller ældre hus med skæve vinduesmål, er vi dine redningsmænd. Her kan du nemlig også få nye vinduer efter mål, der passer præcis med de mål, der nu måtte være på dit hus. Vi har prøvet det mange gange før, og vi elsker at arbejde med speciallavede løsninger også. Så kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til montering af vinduer med tilpassede mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på vinduesudskiftning varierer fra hus til hus og fra opgave til opgave. Til enhver tid vil vi anbefale vores kunder de bedste materialer, og de koster selvsagt mere end de billige materialer.

Til gengæld får du også en løsning, der er mere langtidsholdbar ved de gode materialer, og det sparer dig i sidste ende for mange penge og vedligehold. 

Ønsker du en pris, hører vi gerne om omfanget af dit projekt og udformer et godt tilbud til dig på udskiftning af vinduer. Med i prisen får du vores faglighed, ekspertise og rådgivning til dit projekt.

Kontakt os hvis du har brug for montering af vinduer

Ønsker du en pris på montering af vinduer og døre, kan du fange os på telefon 20 11 06 36 eller e-mail info@bilgaardbyg.dk. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit projekt og dine ønsker for det endelige resultat.

Vi elsker at tilfredsstille vores kunder, og vi vil meget gerne hjælpe dig med din udskiftning af vinduer. Uden tilfredse kunder ville vi ikke eksistere, og derfor lægger vi stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Du er derfor også garanteret gode resultater, når du vælger at benytte os til montering af vinduer.

Vi ser frem til at høre fra dig og montere dine nye vinduer og døre eller istandsætte de gamle. 

Vi samarbejder med Vinduescenter Odense,
​Outrup Vinduer og Døre samt Outline Vinduer​

KONTAKT

​​Lars Bilgaard:20 11 06 36

Mail: ​info@bilgaardbyg.dk

Find os på Facebook

facebook