Bilgaard Byg ApS • Æbleskivegyden 27 • DK-5270 Odense​ • CVR: 32770711 • E-mail: info@bilgaardbyg.dk

Tilbygning og renovering af bolig

Har du brug for ekstra kvadratmeter i boligen, eller ønsker du en udestue til de skønne sommeraftener, så er en tilbygnings løsningen, og her kan Bilgaard Byg ApS hjælpe.

Vi har specialiseret os inden for opførsel og renovering af alle slags tilbygninger, som vi ofte udfører i hoved- eller totalentrepriser. Det er din garanti for, at alt fra planlægning til den faktiske udførelse af arbejdet bliver håndteret af professionelle fagfolk.

Vælg din tilbygning

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge, hvilken tilbygning du ønsker. Vi har hjulpet mange af vores kunder til at finde frem til den helt rigtige løsning. Skal den være sekskantet eller rund, have glasfacade hele vejen rundt, eller hvad matcher dine ønsker?

Vi hjælper gerne med inspiration og kortlægning af mulighederne for en tilbygning under hensyn til, at den skal passe ind med den eksisterende boligs æstetik.

Få et tilbud på tilbygningen

Hos Bilgaard Byg ApS giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din tilbygning, så du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker og behov.

Ved renovering eller tilbygning af bolig, sørger vi for at tilpasse tilbygningen, så den passer til jeres ønsker og behov.

Skal der laves tilbygning, sørger vi for at den nye tilbygning kommer til at passe i samme stil, som den eksisterende bolig, så det ligner at tilbygningen altid har været en del af boligen.

KONTAKT

​​Lars Bilgaard:20 11 06 36

Mail: ​info@bilgaardbyg.dk

Find os på Facebook

facebook